Oppositiopuoluitten käytös ala-arvoista

Torstai 20.8.2015 - Pirjo Lampi


Hallituksesta pudonneitten puolueitten tuntuu olevan mahdoton hyväksyä sitä, että jäivät hallituksen ulkopuolelle toisin kuin perussuomalaiset. Vaalitulosta ei haluta kunnioittaa. Tappion karvasta kalkkia on vaikea niellä. Kaikki mitä tapahtuu tai ei tapahdu on perussuomalaisten syytä.

En muista vuosikymmeniin minkään puolueen joutuneen tällaisen ajojahdin kohteeksi .Tampereen yliopiston professori Juha Suorannan kommentit ylittävät kaiken. Hän vaatii perussuomalaisten poistamista kouluista aina peruskouluista yliopistoihin asti, jonne tämä hänen mukaansa ”paskaporukka” on ulottanut iljettävät lonkeronsa.

Voiko Tampereen yliopiston viestinnän laitos hyväksyä tämän kirjoittelun professoriltaan ilman mitään sanktiota? Edustaako tämä kannanotto nykyistä yliopiston opetusta? Mielestäni tähän tulee puuttua myös nykyisen opetusministerimme Grahn-Laasosen. Eikö tässä ole kyse kiihottamisesta kansanryhmää vastaan?

Ville Niinistö (vihr.) etunenässä vaatii perussuomalaisia erottamaan kansanedustajamme Immosen. Eikö hänen pitäisi huolehtia enemmänkin omista nuoristaan ja opiskelijoistaan, jotka halusivat sallia Suomen lipun turmelemisen taiteen ilmaisukeinona ja jumalanpilkan ja hautarauhan rikkomisen poistamisen rikoslaista. Missä on siis vihreitten kunnioitus isänmaatamme,itsenäisyyttämme ja sen puolesta taistelleita kohtaan? Vai eikö sitä ole?

SDP ja vasemmistoliitto ovat johtajineen kilvan tuominneet perussuomalaiset lähes kaikesta mahdollisesta. RKP on oppinut varsin nopeasti opposition tavat. Nämä puolueet ovat keskittäneet voimavaransa siihen että Suomesta tulee koko maailman sosiaalitoimisto.

Suomessa poliittinen tilanne on niin tulehtunut, että en voi välttyä miettimästä mitä tämä kaikki vaikuttaa kuntapolitiikkaan. Syksyn valtuustokausi on kunnissa alkamassa ja vaikeitakin päätöksiä joudutaan tekemään. Olen kaupunginvaltuutettuna pyrkinyt kunnioittamaan kaikkien puolueitten edustajia ja olen mielestäni onnistunut tekemään hyvää yhteistyötä yli puoluerajojen. Nyt tuntuu jotenkin vaikealta ajatella yhteistyöhalukkuutta näitten puolueitten kanssa, jotka jatkuvasti hyökkäävät perussuomalaisten sananvapautta ja jopa ihmisarvoa vastaan. Missä on näitten puolueitten peräänkuuluttama tasa-arvo ja suvaitsevaisuus? Sitä jään odottamaan.

Pirjo Lampi, kaupunginvaltuutettu (ps.)

http://www.aamuset.fi/naista-puhutaan/mielipide/mielipide-oppositiopuolueitten-kaytos-ala-arvoista

Avainsanat: Oppositiopuoluitten, käytös, ala-arvoista, pirjo, lampi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini